Search engine marketing (SEM)

Hvad er en hjemmeside, og hvordan virker den?

SEM står for Search Engine Marketing og handler om markedsføring på og via søgemaskinerne. Selvom du har valgt et hjemmesideværktøj med en god teknisk platform, og selvom du indholdsmæssigt har tænkt over søgemaskineoptimering, kan det være svært at sikre en topplacering i Google.

Googles annonceringsprogram hedder AdWords. Ved at annoncere på Google kan man betale for, at ens hjemmeside dukker op ved bestemte søgninger på listen over sponserede links (de links, der står i toppen eller ude til højre i en Google-søgning). 

Google AdWords fungerer som en auktion, det vil sige, at det er udbuddet og efterspørgslen på et givent søgeord, der bestemmer prisen på, hvad det koster, når folk klikker på det. 

Google AdWords indeholder forskellige hjælpeprogrammer, der kan give en indikation på, hvad et søgeord koster og hjælpe med at give inspiration til, hvilke søgeord der kan være relevante for din hjemmeside.

Google search, Search engine marketing, SEM, Google
SEM, Search engine marketing, mono.net

Moderne designs

Med mono kan du vælge imellem en række design-skabeloner så din hjemmeside kommer til at udtrykke lige præcis det du ønsker. Du vælger blot et design fra skabelonbiblioteket og du er i gang med din hjemmeside.

Med mono kan du desuden skifte design, når du har lyst uden det påvirker dit indhold.