Har du brug for hjælp? Kontakt en hjemmeside-ekspert

Selv om det er nemt at bygge en hjemmeside op selv med mono.net, kan der opstå situationer, hvor man har brug for hjælp fra en web ekspert. Eksempelvis hvis man skal lave en professionel hjemmeside til sin virksomhed, og mangler hjælp til at få lavet den helt rigtige sideopbygning og hjemmesidestruktur, et flot overordnet hjemmesidedesign som passer til både virksomhedens logo, farver, branchen og målgruppens forventninger, eller til at få produceret indhold på siden inden for en overskuelig tidsramme.

Normalt når man kontakter et webbureau eller en webdesigner, vil de anbefale at bruge et open source CMS som fx Wordpress (som kræver lidt kendskab til kodning) og bede om 10-50.000kr. (nogle gange meget mere) alt efter hvor stor og omfattende hjemmesiden skal være. Herefter kan siden være svær at vedligeholde, hvis man ikke har forstand på kodning, og siden kræver løbende hjælp fra webdesignerne (som kræver penge for at lave dine opdateringer), så alt i alt kan det blive en dyr løsning på både kort og lang sigt. Dog hvis du har flair for web er Wordpress et af de mest brugte open source CMS i verden og kan anbefales til den kreative IT-kyndige bruger.

MEN - har du brug for et nemt og billigt system som indeholder alt hvad du har brug for er det nu hjælp at hente hos mono.net. De har nemlig oprettet et netværk af professionelle webdesignere, fotografer, tekstforfattere mv. som kender mono.net som deres egen bukselomme, og som gerne vil hjælpe dig godt i gang med din Mono hjemmeside, som du efterfølgende nemt selv kan vedligeholde. Det er helt gratis at kontakte en "Mono Ekspert" for at få et tilbud til din hjemmeside, og derfra koster det helt ned fra 850kr. at få opbygget en hjemmeside.

Du kan altid starte med at prøve mono.net af gratis, og hvis du så får brug for hjælp kan du tage en snak med en ekspert helt uforpligtende.

Her er et eksempel på en Ekspert-profil fra webbureauet Good people, som laver utroligt flotte hjemmesider med Mono. Du kan se Good peoples ekspertprofil her

Flere avancerede funktioner og muligheder med Mono Eksperter

Bemærk når du især kigger på hjemmeside-eksemplerne fra Good people, at de lige er en ekstra tand flottere end hvad man ellers ser hos mono.net hjemmesider. Menuerne, strukturerne, farverne, skrifttyperne og det generelle design er meget moderne og imponerende flotte og siderne indeholder særlige funktioner. Hvordan kan det være?

Det er fordi at Mono Eksperter som Good people har adgang til særlige funktioner inden for design i Mono som fx parallaxscrolling, videobaggrunde, billeder i hjemmesidens top og bund, særlige integrationer med sociale medier, baggrunds-gallerieffekte, samt hurtig loadtid (især en fordel hvis hjemmesiden har mange billeder) og meget mere. Bemærk at kun disse Mono Eksperter har adgang til de avancerede funktioner, men at de virkelig kan få din hjemmeside til at se professionel ud.

Herover er forskellige eksempler på hjemmesider lavet med Mono ved brug af avancerede funktioner.