Beskrivelse og nøgleord

Søgemaskiner anvender robotter kaldet ”spiders”, som "kravler" rundt på nettet for at finde nye og opdaterede hjemmesider som de kan indeksere og vise når man søger på Google. Din hjemmeside kan ikke blive vist på fx Google, før den er blevet indekseret! Læs her hvordan du tilmelder din hjemmeside til Google.

Når din side er blevet indekseret, afhænger placeringen i søgeresultaterne af en række forskellige forhold. For at optimere søgemaskinernes indeksering af din hjemmeside kan du tilføje en unik beskrivelse af dine forskellige sider samt nøgleord (keywords) for din hjemmeside. Det er vigtigt, at beskrivelsen og nøgleordene stemmer overens med indholdet på siden! Husk at Google også ofte bruger beskrivelsen til den lille stump tekst (snippet), som bliver vist under linket på søgeresultatsiden og når du deler hjemmesiden på sociale medier. Derfor skal den både give mening for Google (som kigger efter keywords) og dine kunder, som kigger efter en meningsfuld tekst.

Sådan indsætter du mega tags

OPDATERING! Bemærk at Google har annonceret, at de ikke længere kigger aktivt på Meta tags, men i stedet fokuserer på tekstindholdet i dine meta tekster (sidetitel og beskrivelse) samt tekstinholdet på hjemmesiden. Dog benytter andre søgemaskiner sig stadig af meta tags, fx Yahoo og Bing.

  • Hvis du har mange meta tags, skal de adskilles med et mellemrum. Hvis du har sætninger, der består af flere ord, skal du adskille sætningerne med komma eller semikomma.
  • Brug små bogstaver for dine meta tags, og sæt gerne ordene i flertal.
  • I generelle meta tags skal du sørge for kun at indsætte de ord, som gælder hele din hjemmeside.
  • Prøv at begrænse dig til 35 søgeord.
  • Sørg for at dine meta tags går igen mindst én gang i teksten på din hjemmeside.

Nogle søgemaskiner giver dig lov til at speede processen op, ved at du selv kan tilføje din side via en formular på deres side. Selvom du tilføjer din side hos søgemaskinerne kan der dog gå lang tid før end din side bliver indekseret.

Tilføj din hjemmeside til:

Google: http://www.google.com/addurl/ 

Yahoo: http://search.yahoo.com/info/submit.html 

Bing: http://www.bing.com/toolbox/submit-site-url

 

beskrivelse, nøgleord, mono.net

Tip om SEO!

Mono systemet er forrest med den seneste udvikling inden for søgemaskineoptimering og gør alt det tekniske arbejde for dig. Du kan også få eksperthjælp til at lave din on-page SEO.